Communicatie is mijn passie

fotografie=Intuïtief, creatief, zakelijk en altijd met veel positieve energie=

En ik ben er bevlogen mee bezig. In 2016 ben ik voor mijzelf begonnen als zelfstandig adviseur met een passie voor interne communicatie. Door mijn objectieve blik breng ik een andere invalshoek aan het licht. Vaak eentje die door de eigen medewerkers over het hoofd wordt gezien of juist als vanzelfsprekend wordt ervaren. Mijn aanpak is dat ik luister en de ambities, motivaties en dromen van medewerkers identificeer. Vervolgens zoek ik naar het verband met organisatiedoelen en -ambities. Als dit verband duidelijk is, ontstaat er ‘common ground’. Dat is het startpunt voor mijn advies. Door deze aanpak vallen de aansluitende acties als puzzelstukjes in elkaar. Dit noem ik ‘flow op de werkvloer’.

Het zit in mijn persoonlijkheid om ‘common ground’ te vinden. Door mijn Molukse roots en Nederlandse/Molukse identiteit heb ik in mijn leven onbewust en nu op een bepaalde leeftijd bewust ‘common ground’ opgezocht en gevonden. In persoonlijke, zakelijke,  sociale relaties en interne processen.

Ben je ook op zoek naar manieren om beter samen te werken, duidelijker met elkaar te communiceren of verschillende teams te motiveren voor een nieuwe (communicatie)aanpak? Laten we dan koffie drinken. Wellicht kan ik jouw organisatie ondersteunen in dit proces.

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: